1. august 2013

Alternative valg

DSC_1207

Igennem det sidste halve år har mit liv omhandlet alternativer. Jeg har helt fra starten bestemt at jeg ikke ville opgive alt hvad jeg kan lide. Fx ville jeg lyve hvis jeg sagde at jeg  ikke har spist is overhoved de sidste 7 måneder. That’s bullshit.. Jeg har spist super mange is! Masser af sodavands og masser af denne slags. – Smoothie-is! Isbakken har jeg købt i  Fakta til 20 kr. Så det kunne ikke være bedre!

Opskrift:

– 100 g. skyr- 1½ håndfuld blåbær
– 1 lille håndfuld jordbær
– 1 banan
– 1 deci-liter skummetmælk
– 1 deci-liter vanilje yoghurt

Hele blandingen blendes godt, hældes i bakken og spises dagen efter! Mums. Smager som en slags sorbet-is – og er det vildeste alternativ til en flødeis!

2 kommentarer

 • Virkelig inspirerende!
  Prøver selv at vælge nogle sundre alternativer…
  Det mislykkedes dog lidt i mit tilfælde :/

  http://rebeccasjensen.bloggersdelight.dk/

  • Tusind tak for din kommentar, Rebecca!
   Tro mig, det har mislykkedes for mig et hav af gange! – Men har fundet ud af at man kan næsten lave sunde alternativer til alt! Poster nogle flere opskrifter fremover! Du må endelig sige til, hvis der er nogle bestemte kategorier du leder efter: morgenmad, desserter, frokost, aftensmad osv..
   Mvh Matilde. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>