10. november 2013

Endelig!

Lige inden min morgenmad i dag tænkte jeg at jeg lige ville tjekke mine faste blogs ud. Efter så at have læst Trine Theodoras indlæg om at hun var kommet under de 70 kg og dermed havde tabt sig hele 15,5 kg, blev jeg simpelthen så motiveret til at stå på den vægt, bare lige for at se om jeg skulle være så heldig at have ramt de -20 kg! Jeg skyndte mig ud på vægten, og da jeg stillede mig op og tallet var gået et helt kg ned stod verden lige stille et øjeblik! Det var i sandhed et lykkeligt øjeblik, da jeg fandt ud af, at jeg officielt har tabt mig 20 kg siden januar 2013! 

Dette øjeblik har jeg ventet på i lidt over 11 måneder nu! Jeg havde fra begyndelsen et tal, som lurede i mit hoved. Et tal, hvor jeg tænkte:”Det kunne være fedt at veje!” Den dag er endelig kommet – Kunne slet ikke være mere glad og mere motiveret! Det viser bare, at hvis man arbejder hårdt, koncentreret og målrettet – så når man altså sine mål! Fejrede dagen med en tur i min fitnesscenter. Først en times cardio på Cross Traineren og derefter en times styrketræning med fokus på mine arme! Sikke en fantastisk dag – dagen bød på det motivationsboost, som jeg har manglet lidt på det sidste!

Så tak til Trine Theodoras indlæg til at skubbe mig mod vægten! Kan slet ikke få armene ned!

 

fitness-exercise-stairs-images-quotes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>