28. november 2013

Fitnessguru

Her for nogle uger siden bestilte jeg nyt proteinpulver hjem fra Fitnessgurus hjemmeside. Fitnessguru er et svensk mærke, som jeg havde hørt en hel del om på andre blogs, og da priserne jo også er super fornuftige blev jeg nødt til at lægge en bestilling. Det fede ved Fitnessgurus hjemmeside er at der er masser af forskellige smagsvarianter, masser af forskellige produkter og SU-venlige priser! Generelt er jeg meget picky når det kommer til proteinpulversmag, så derfor tænkte jeg, at jeg hellere måtte prøve lidt af hvert. Derudover er jeg vild med, at man kan designe sin egen shaker – både store og mså – Jeg lavede selvfølgelig min helt pink.

Jeg bestilte en bøtte proteinpulver i smagen Strawberry White Chocolate, som jeg havde hørt et hav af bloggere rave om. Derudover bestilte jeg smagsprøver hjem på nogle af deres andre smagsvarianter. Jeg er stadig ikke helt færdig med at teste alle smagsvarianter, men når jeg er, vil jeg da helt sikkert skrive et indlæg om det!

Som sagt er der et hav af forskellige produkter på Fitnessgurus hjemmeside. Fx sælger de fitnessnudler, som er kaloriefrie nudler. Dét er helt klart noget, som jeg skal have bestilt med næste gang. Derudover lurer jeg også på deres proteinbarer, som også findes i et hav af forskellige varianter – den nyeste er med Gingerbread-smag. Dén ville jeg virkelig gerne prøve. Mon ikke jeg lægger en bestilling snart? Det tror jeg nok..

MATILDES TELEFON 1920

MATILDES TELEFON 1922

jjj

 

4 kommentarer

 • Må jeg spørge hvorfor du vil begynde på protein pulver? :)

  http://www.getfitinspiration.dk

 • Matilde

  Hej Mette. :)
  Jeg har brugt proteinpulver i rigtig lang tid, så det er ikke lige noget, som jeg først er begyndt på nu. Har bare prøvet Fitnessguru, som noget nyt for mig. :)
  Men grunden til at jeg benytter mig af proteinpulver er fordi, det er rigtig vigtigt med masser af proteiner til kroppen – især under et vægttab! Det giver en slags mæthedsfornemmelse (hermed skal det ikke forstås som om at jeg bruger det som måltidserstatninger!) Derudover er protein med til at bevare muskelmassen – Altså mister man altså muskelmasse, hvis ikke man får nok protein. Derudover øget protein også din forbrænding. :) Håber det var svar nok.
  Kort sagt, så bruger jeg det, fordi det virker rigtig godt for mig! :-)
  Mvh. Matilde.

  • Jeg var såmen bare nysgerrig, fordi jeg er jo også i gang med at tabe mig og min diætist siger jeg ikke skal bruge det, så jeg ville gerne høre fra dem der bruger det til vægttab, da jeg også tror jeg skal det når jeg slutter hos min dætist :)

 • Matilde

  Jamen jeg kan i hvert fald sige, at det virker rigtig godt for mig! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>