25. november 2013

Random facts #1

Efter at have læst Danica fra Fit4livin.dk’s indlæg omkring random fact om hende, gik jeg med tanker om selv at lave et lignende indlæg, fordi jeg synes sådanne indlæg er super sjove at læse! Efter så at have set endnu et indlæg omhandlende random facts på bloggen Hit the ground running, kunne jeg ikke dy mig. Jeg måtte da springe med på dillen – især efter en lille opfordring fra Lise bag Hit the ground running. So here it goes!

– Jeg har ikke spist chips hele dette år. Det eneste lignende, som jeg har spist er saltstænger og popcorn, hvilket jeg ikke betegner som ægte chips. Chips for mig er Kims snack chips!

– Da jeg var yngre var min absolut favoritbeskræftigelse enten at lege Robinson i vores “skov” med mine søskende eller køre crosser med min storebror. Crosseren var noget af det fedeste jeg vidste – især når der var sne. Så spændte vi kælken efter, og kørte stærkt!

– Fra jeg gik i ca. 2.-5. klasse var jeg 100% en drengepige. Jeg var typen, som gik i fodboldsæt og generelt bare sportstøj hele tiden.

– .. dog er jeg kommet mig over min drengepigeperiode, og generelt synes jeg faktisk at jeg er meget piget nu. Jeg elsker makeup, tøsehygge, kjoler og flotte sko. Men nogle gange kommer min indre drengepige frem, især når jeg ser piger, som sætter hinandens hår i offentligheden, piger, som lægger makeup på hinanden og piger, som går i armkrog. Dér står jeg fuldstændig af!

– Jeg har aldrig haft nogen som helst former for piercinger. Altså har jeg ikke engang huller i mine ører. Dog har jeg en tatovering på siden af mit håndled (eller hvordan skal det forklares? – Siden af min arm?) hvor der står mine søskendes og mit eget forbogstav. Denne har jeg fået lavet fordi mine søskende er min største inspirationskilde. Jeg bestræber mig hele tiden på at være en slags blanding af dem to, fordi jeg elsker dem så højt.

– Jeg planlægger mindst én tatovering mere!

 

MATILDES TELEFON 1408

2 kommentarer

  • Jeg er imponeret over din evne til ikke at spise chips! Snack Chips fra KIMs er 100% mine favorit chips (især den gule). Bliver helt trist bare ved tanken om ikke at spise chips :p

  • Matilde

    Det var 100% også mine favoritchips! Men jeg ved bare, at hvis jeg begynder igen, så får jeg aldrig hold på det. De er jo for lækre!
    Men jeg elsker også virkelig saltstænger og popcorn, så det er mit alternativ. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>