3. november 2013

Smukke omgivelser

DSC_1212

Skoven har været min ven det sidste års tid. I skoven er der fredeligt, stille og roligt. Det er her jeg løber, for der er fred og ro, og jeg kan løbe totalt uforstyrret rundt. Det er her, hvor jeg i skjul laver intervaltræning, så ingen kan se hvor hårdt jeg har det. Det fede ved træning i en skov, er at underlaget er helt perfekt til løb – for ikke at tale om omgivelserne! På min selvopfundne rute i skoven løber jeg på et tidspunkt forbi en masse grantræer. Mens jeg løber forbi dem kan jeg dufte deres karakteristiske duft, og pludselig glemmer jeg hvor hårdt det er, og drømmer mig hen af mod julen og hyggen! Ret skørt faktisk, men super hyggeligt! Noget andet fedt ved skoven er også de dyr man kan komme til at se! Selvom jeg helst ville være frøerne foruden, så er der bare ikke noget federe end at se en rådyrfamilie lunte over vejen foran en. Det er lige præcis dét, som får mig til at vende tilbage gang på gang: De rolige omgivelser, naturen, den friske luft, dyrelivet og generelt bare de fantastiske naturomgivelser. For mig gør det virkelig meget at komme ud. Det bedste for mig, er udendørs løb, for her føler jeg virkelig at jeg får noget ud af det. Jeg synes godt det kan blive lidt halvkedeligt at løbe på løbebånd i fitnesscentret, og derfor er jeg bare så heldig med den natur jeg har omkring mig! Den friske luft gør altså også bare noget ved en!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>