10. november 2013

Sund Søndag #1

Velkommen til Sund Søndag!

Sund søndag kommer i fremtiden til at omhandle sundhed. Om det så er sundhed i form af en træningsøvelser, madingredienser, opskrifter eller noget helt andet! Her vil jeg vise hvad der virker for mig, hvad der er sundhed for mig og hvad jeg synes alle folk burde være begejstrede for! I dag skal det handle om løb!

Jeg elsker løb – det er faktisk min favorit cardio! Elsker at komme ud i den friske luft og løbe en lang tur i skoven eller ved havet. Især er jeg vild med naturflotte områder – det gør det hele lidt mere spændende!

Det gode ved løb er, at det ikke kræver nogle særlige evner eller remedier. Du skal ikke være medlem af noget, for at kunne løbe dig en tur – det er 100% gratis at gøre. Det eneste det kræver er et par løbesko og en vej sådan set. Løb er en perfekt vej til at reducere dit stressniveau, og det kan jeg selv tydeligt mærke! Når jeg løber enten i skoven eller ved stranden kobler jeg helt af, og jeg nyder at kunne slippe alle bekymringer – bare lige for en lille stund. Derudover har jeg selv erfaret at der sker store fremskridt på meget kort tid, hvilket for mig er en kæmpe motivationsfaktor. Det kan være super hårdt ikke at se fremskridt i lang tid – men jeg føler hele tiden jeg ser fremskridt med mit løb! Og så kommer det bedste af det hele: du forbrænder super mange kalorier ved det, da du generelt bruger næsten alle muskler i din krop under en løbetur!

Noget af det som jeg synes er aller fedest ved løb, er at man hele tiden kan udfordre sig selv. For nogle uger siden deltog jeg i Iforms Hjerteløb 2013 i Aarhus. Her slog jeg min personlige rekord på en 5,3 km løbetur. Jeg er vild med at være med i sådanne arrangementer, da det også er lidt variation fra ens normale løbetur. Her har man muligheden for at presse sig selv en anelse mere  – og så kan man også for alvor finde ud af hvor meget ens hårde arbejde har båret frugt!

Jeg er i hvert fald afhængig! – En blog jeg elsker at følge er Camilla fra Fitnrun.dk – her blogger hun om hendes passion for løb. Jeg er SÅ imponeret over hendes præstation ved hendes første maraton – og det motiverer mig til at realisere min drøm om et halvmaraton i fremtiden!

74e317ea3f0911e3a73b22000aa80571_8

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>