17. november 2013

Sund Søndag #2

Jeg elsker motiverende og inspirerende billeder. Især er jeg vild med “30-Days challenges.” Til jer, som ikke ved hvad det er, så er det nærmest en kalender over 30 dages øvelser forudbestemte øvelser. Billederne kommer i et hav af variationer og effekten af dem, hvis altså man er konsekvent i sin træning – er fuldstændig vildt! Jeg har tidligere lavet plank-challenge, swuat-challenge, abb-challenge – og planlægger en arm-challenge!

Jeg har selv opnået rigtig gode resultater ved disse challenges. Det, at fokusset en hel måned igennem kun er på ét sted, gør virkelig noget godt for en! Efter jeg lavede squat-måneden kunne jeg se store resultater! Det svære og udfordrende ved disse er, at være konsekvent med dem. At følge noget til punkt og prikke kan for nogle være svært – især for mig. Men det er bare at gå igang! Resultaterne bliver rigtig gode!

 

30-day-squat-challenge 934643_10200551936461117_1704194138_n arm-challenge-by-jodi-higgs

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>