21. november 2013

Træningstøjsønsker

 

wantFor første gang i rigtig mange år har jeg masser af ønsker til jul! I år er de fleste af dem dog træningsrelaterede. Især træningstøj står højt på min ønskeseddel, da meget af det jeg har, efterhånden er blevet alt for stort og slidt. Det kan ofte være lidt dyrt, især når man er på SU, så for mig kommer jul på det mest perfekte tidspunkt. Her har jeg samlet et lille udpluk af mine tøjønsker i år. Alle ting er noget, som jeg ønsker mig rigtig meget – kan ikke udvælge én favorit, da alle tingene ville falde i super god jord! Senere kommer et indlæg med det træningsrelaterede udstyr, som jeg ønsker mig!

1: Nike Performance “PRO FLASH” funktionstrøje i grøn. – Jeg synes farven er helt vild lækker. Derudover elsker jeg Nike. Denne t-shirt ville være perfekt til fitness! Find den her til 299 kr.

2: Nike Performance “NEW BORDER TOP” funktionstrøje i pink. – Jeg synes nu ikke ligefrem denne trøje går under farven “pink” – den er vel mere koralfarvet, synes jeg. I hvert fald er den super fin, og ville også være perfekt til fitness!
Find den her på tilbud til 199 kr.

3: Gina Tricot “Monica sport fleece vest” i sort. – Jeg tror denne fleecevest ville være perfekt til koldere løbeture i skoven eller på stranden uden over en langærmet sportstrøje.
Find den her til 199 kr.

4: Gina Tricot “Mella sport top” i koral. – Perfekt til løbeturer eller fitness!
Find den her til 199 kr.

5: Gina Tricot “Filippa p sport leggings” i sort med hvid skrift. – Jeg har meget længe kigget på disse sportsleggins, da jeg synes de er vildt fede! Kan godt lide printet på benene – minder mig lidt om dem fra Adidas på en måde.
Find dem her til 299 kr

6: Blogilates “Train Insane Booty Shorts” i farven Emerald Green. – Blogilates er en af de bedste træningsguruer på Youtube, efter min mening. Hendes træning er hård og super effektiv – hun kan i sandhed få alle dine lemmer til at ryste af udmattelse! Hun har startet sin karriere på Youtube , og har nu egen shop. Det er da super imponerende!
Find dem her til ca. 108,50 kr. – Find hendes kanal på Youtube her!

7: Helly Hansen “STRIPE CREW” i sort. – Perfekt til vinterens løb!
Find den her til 249 kr.

8: Hummel “Baselayer Shorts – Unisex” i sort. – Da mine korte løbeshorts er alt for store, er jeg på udkig efter nogle nye. Disse ville være super fine!
Find dem her til 129 kr.

9: Nike Performance “WMNS NIKE FREE TR FIT 3″ lethedsløbesko i lilla. Jeg er altid på udkig efter nye træningssko. Især Nike er mit favoritmærke. Deres sko er fantastisk at løbe og træne i. Disse ville helt sikkert falde i god jord her!
Find dem her til 899 kr.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>