28. december 2013

Back on track

Endelig er mit lille WordPress-problem blevet løst, og min IP-adresse er på  magisk vis åben igen for bloggen. Skønt endelig at være fri for det problem!

Jeg har haft en fantastisk juleaften, som bare har været fyldt op med and, flæskesteg, sovs, slik, gaver osv. Aftenen tilbragte jeg i det bedste selvskab, og som traditionerne jo siger stod den på bytur d. 25. Alt i alt har jeg været rimelig lazy på træningsfronten det sidste stykke tid, da jeg faktisk mest af alt har haft lyst til at hygge mig med min familie og spise slik. Så det har jeg gjort. Om jeg har dårlig samvittighed? Nej, det har jeg slet ikke. Jeg kunne da godt have tænkt mig at jeg havde trænet lidt mere, men det har jeg ikke – og sådan er det! Til gengæld har jeg hygget med familien og fået masser af gaver.

Juleaften i år var én af de bedste rent gavemæssigt! Jeg fik ikke én eneste ting, som skal byttes. Jeg kan simpelthen bruge alle mine gaver, og næsten alle stod på min ønskeseddel, hvilket ikke kunne være mere perfekt. Måske jeg løbende lægger lidt gavebilleder ind? I hvert fald fik jeg næsten udelukkende træningsrelaterede ting. Én af mine bedste gaver var mit pulsur! Jeg har aldrig før prøvet et pulsur, men jeg har derimod læst og hørt meget om det. Mine søde forældre var så skønne at forære mig et pink Polar FT4 pulsur. Dette pulsur skulle eftersigende være ideelt til fitness, og derfor ønskede jeg mig det. På sigt kunne jeg godt tænke mig et pulsur med GPS til løb, men jeg vil hellere afprøve denne model, for at se om jeg overhoved får det brugt osv.

I hvert fald er jeg super glad for det, og tog det i brug til min træning i går. Jeg starter stille og roligt ud med at komme ordentligt back on track. Først var jeg ude at gå 7 km med min veninde (hvor jeg selvfølgelig havde glemt at jeg var ejer af et pulsur) og om aftenen tog jeg en tur i fitness, hvor jeg styrketrænede med uret. Selvom aftenens træning foregik forholdsvis roligt, så er jeg stadig super tilfreds med min dag i går. Det et er en start i forhold til hvor meget mad og slik jeg spiste juleaften!

hejjj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>