24. december 2013

Glædelig Jul!

Hvor er det vildt, at det allerede er d. 24. december i dag! Kan ikke fatte at jeg virkelig sidder og ser Disney’s Juleshow med min søster, mens jeg kan dufte andestegen i ovnen. Elsker alt, hvad der har med jul at gøre. Er vild med at man bare hygger sig med sine nærmeste denne dag. Elsker at give gaver, og er så spændt på hvad folk siger til de gaver jeg har købt til dem.

På bloggefronten har det jo stået lidt stille eftersom min SRP tog det meste af min december. Havde ikke troet, at det ville tage så hårdt på en, men hold da op hvor var det sejt at komme igennem. Heldigvis er det slut nu, og jeg har fået afleveret de 28 sider, som min opgave kom til at fylde i alt. Thank God!
Jeg har lidt problemer med min host-side, som nogle gange blokerer min IP-adresse, men vil selvfølgelig blogge så meget jeg kan den næste tid. Nu har jeg jo endelig tid igen. Og har faktisk savnet det rigtig meget! Glæder mig til at vise jer mine træningsrelaterede julegaver (som jeg forestiller mig, at der er mange af!) og mange andre spændende indlæg, som jeg har planlagt!

I dag skal stå på familiehygge, gaveræs og ædegilde! Der er ingen tvivl om, at jeg er madglad. Jeg kan faktisk ikke vente til at skulle fylde maven med and og risalamande – og sovs! Jeg har ikke spist sovs én eneste gang i år, så i aften skal jeg sgu have sovs til min and og flæskesteg! Jeg vil ikke have dårlig samvittighed over noget som helst. Det er kun jul én gang om året, og jeg ved, at jeg nok skal komme efter det senere hen!

Jeg vil ønske alle, som læser dette en rigtig glædelig jul! Må i få massevis af skønne gaver, kram og lækker mad i aften. Husk at nyd din familie og nyd den tid du har med dem! Julen er hjerternes fest! hunn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>