4. december 2013

Jule-fit: 4. December

Som mit 7. råd i går sagde, så er det vigtigt med inspiration! Jeg er især vild med Instagram og følger et hav af sundhedsrelaterede profiler. Jeg har igennem længere tid taget et screenshot af billedet hver evig eneste gang, at jeg blev inspireret. Jeg elsker at Instagram er så stort, og man finder hele tiden nye profiler at følge og anderledes billeder. Derudover er det fantastisk tidsfordriv. Jeg tjekker altid min Instagram som det første om morgenen, og jeg elsker at starte dagen ud på den måde. Jeg er vild med det faktum, at jeg starter min dag ud med masser af inspiration – og masser er screenshots!

Her er et lille udvalg af mine favoritter – som minder mig om, at selvom det er jul – så skal der stadig arbejdes!

MATILDES TELEFON 1863   MATILDES TELEFON 1864

MATILDES TELEFON 2053   MATILDES TELEFON 2040

MATILDES TELEFON 2134   MATILDES TELEFON 2146

MATILDES TELEFON 2148   MATILDES TELEFON 2152

MATILDES TELEFON 2155   MATILDES TELEFON 2128

MATILDES TELEFON 2129   MATILDES TELEFON 2179

MATILDES TELEFON 2197  MATILDES TELEFON 2223

MATILDES TELEFON 2122   MATILDES TELEFON 1533

Jeg elsker især at se andres før/efterbilleder! – og så er det sidste billede et af mine absolutte favoritter! Sådan en mave gad jeg egentlig godt have.

Hvor får i inspiration fra? Hvilket et af billederne er dit favoritbillede?

2 kommentarer

 • Jeg bruger også selv instagram utrolig meget, men jeg tror det kræver et vist filter at kunne sortere fra i hvad der giver inspiration og hvad der giver urealistiske forventninger til kroppen, idealer og forandringshastigheder. Det er på ingen måde en kritik af at du anbefaler instagram, jeg bruger det selv dagligt og synes det er fantastisk at vi alle kan inspirere hinanden på kryds og tværs, det var bare en anden observation :)

  Jeg er helt vild med dit koncept om tips hele julemånenden igennem! Selv kører jeg lidt “sundere december” hvor det bare handler om fokus på sundere valg ind i mellem og plads til lidt julegodter ligeså. Det stemmer ret godt overens med dine tips synes jeg; sundhed på en overskuelig måde :D

  Hilsen Anna
  http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com/

 • Matilde

  Hej Anna :)
  Som du selv skriver så kræver det bestemt et vist filter at skulle begive sig igennem Instagram. Der er fyldt op med fuldstændig urealistiske billeder om sundhedsidealer osv.
  Dog prøver jeg at vælge de urealistiske fra, da de absolut ikke inspirerer mig. Men jeg synes helt bestemt du har ret! :)
  Og jeg er også vild med dit koncept på din blog. Der følger jeg med dagligt! Godt vi kan inspirere hinanden gennem julen!

  Mvh. Matilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>