30. december 2013

Raw brownie

 

DSCF2731

Eftersom julen nu officielt er overstået, og nytår er lige om hjørnet, så er det ved at være tid til igen at komme ind i den sundere rytme igen. Julen har for mit vedkommende været en tid, hvor jeg bestemt ikke har manglet noget, – og har vidst fået for mange popcorn om aftenen til TV-hygge med familien. Det er faktisk lidt svært at slippe de lækre sager igen, men det er simpelthen en nødvendighed for mig. Det slutter nu, for nytåret er jo som sagt lige rundt om hjørnet. Igen må jeg hive fat i de sundere alternativer, så jeg ikke føler jeg mangler noget.

Jeg kiggede min Instagram igennem, og så, at en af mine bekendte havde lagt en opskrift ud af denne lækre rå brownie. Det kunne ikke være nemmere at lave den, da alle tingene bare skal gennem minihakkeren og derefter skal den bare stilles på køl, så den kan samle sig. Den smager fantastisk, og minder faktisk utrolig meget om en rigtig brownie – og så mætter den helt vildt godt!

Opskrift på raw brownie

– 5 dl valnødder

– 1 dl kakaopulver

– 5 dl dadler

– 1 tsk salt

– 1 spsk vaniljeessens

Som sagt blendes det hele i minihakkeren, og derefter stilles det på køl i omkring en time.

Da jeg første gang lavede denne brownie lavede jeg bare en halv portion, da jeg syntes at det lød af meget – men brownien blev ret hurtigt spist her hjemme, så måske jeg skulle lave en hel portion næste gang..

2 kommentarer

 • Åh, det er netop opskrifter som denne jeg har brug for lige nu. det er SÅ svært at vænne sig af med at spise små snacks og sukker hver aften synes jeg, det er som om min indre sukkergris bare ikke vil holde mund igen :(
  Men det skal den nok gøre ;)

  Lækker opskrift, den er hermed gemt! :D
  Godt nytår!
  Anna- thewonderwomanwannabe.blogspot.com

 • Matilde

  Jeg har bare haft så super svært ved at lade være med at snacke også! Men nu må jeg lige stramme mig an.
  Lad mig endelig høre hvis du afprøver opskriften!
  Godt nytår til dig søde!
  Mvh Matilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>