31. december 2013

Status på år 2013

DSC_0857

December har været en måned, som bare er fløjet forbi. Jeg har nærmest ikke haft ét øjebliks fred og ro, fordi der har været så mange ting at skulle se til. Derfor kan jeg ikke fatte, at der nu er få timer til at vi alle sammen kan springe ned fra stolen, og direkte ind i år 2014!

Året 2013 har været mit år. Modsat alle de andre år så har 2013 været det år, hvor jeg ikke havde sat mig et vægttabs-nytårsfortsæt. Derimod gik jeg ind i 2013 fast besluttet på at ændre mine dårlige vaner, og få det ud af livet, som jeg ville. Det lyder måske som ret store ord, men det var sådan jeg havde det. Min vægt har altid på et eller andet punkt holdt mig tilbage, og jeg fik endelig fast besluttet mig til at tage tyren ved hornene. Det resulterede så i at jeg i dag kan gå på vægten 20 kg lettere end for ét år siden.

2013 var mit år. Her gjorde jeg mig selv en gevaldig tjeneste, jeg satte mig mål og jeg nåede dem. Derfor er jeg på en måde skræmt af 2014, når året inden var så godt et år for mig. På den anden side er jeg også helt vildt spændt på det nye år! Jeg er spændt på at se, hvordan det kommer til at gå mig, og om jeg får lige så mange mål og drømme realiseret. Om ikke andet så står det nye år på masser af store dage for mig; min 20-års fødselsdag, student, studenteruge osv. Der bliver nok at se til! Så når jeg i aften kl. 00.00 springer ned af stolen og ind i det nye år, så springer jeg ind i et nyt år fyldt med udfordringer, nye mål og masser af nye træningsoplevelser!

Om et år vil jeg igen gøre status på året 2014, hertil vil jeg stille mig selv disse spørgsmål:

Hvad er status på mit vægttab? Hvilke op- og nedturer har jeg ramt? Hvilke store milepæle ramte jeg i 2014? Hvad var min største træningsoplevelse i 2014? Hvad med bloggen?

Hvad har dit år budt på?

Godt nytår! Håber jeres aften bliver fortryllende og at jeres drømme vil realiseres i det nye år! Tak!

 

 

6 kommentarer

 • Rigtig spændende indlæg! Jeg synes det lyder rigtig spændende med dine mål og drømme! Forresten også tak for din kommentar på min blog! Hvis du på nogen måde har spørgsmål til ergoterapeutuddannelse må du endelig skrive :-)
  Godt nytår!!
  kh Maria

 • Matilde

  Tusind tak for det, Maria! Og selv tak for kommentaren. Synes din blog er så hyggelig at følge med på!
  Og jeg vil tage dig på ordet mht. spørgsmål om uddannelsen – det kommer jeg sikkert til at benytte mig af!
  Rigtig godt nytår til dig også – og tak for din kommentar! :)
  Kh Matilde

 • Selvtak! Du skal endelig bare spørge løs! ;-)
  kh Maria

 • Mia

  Godt nytår – og i øvrigt så sejt at fastholde og gennemføre 20kg vægttab :)
  Fortsat god vind i 2014! :D

 • Mia

  Godt nytår – og i øvrigt så sejt at fastholde og gennemføre 20kg vægttab :)
  Fortsat god vind i 2014! :D

 • Matilde

  Hej Mia
  Tusind tak for det! Hvor er du bare sød. :)
  Og rigtig godt nytår til dig – og rigtig god vind i 2014!
  Mvh Matilde. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>