26. juli 2014

Er jeg xxx-plus size?

Haha. Ja, jeg føler mig nødsaget til at springe med på bølgen og ytre min mening om Cosmopolitans udtagelser omhandlende at Robyn Lawley skulle være plus size model. Ja, undskyld mig. Men hvis hun er plus size, hvad fanden er jeg så? Når jeg ser på billederne af hende ser jeg altså en helt almindelig kvinde, smuk og slank. Hvis hun hører ind under kategorien “plus size,” så ved jeg med garanti at nogle kvinder der ude vil kigge dem selv i spejlet og stille et kæmpe spørgsmålstegn – inklusiv mig selv da. Jeg vil ikke sige at det rører mig på dén måde. Jeg får det ikke dårligt med mig selv. Havde jeg set dette billede for 2 år siden havde jeg nok givet mig til at hyle. Heldigvis har jeg lært at acceptere hvordan min krop ser ud, og jeg er faktisk rigtig glad for min krop i dag. Men når man ser sådanne billeder med så komplet latterligt et statement, så kan man ikke lade være med at tænke på hvor sindssyg en fremgang det egentlig er..

Skal der virkelig sættes label på alt? Du er plus size, du er en 34’er, du bruger str. 32 i jeans. Du er tyk. Du er tynd. Helt ærligt.. Jeg ved med garanti at de billeder og det statement har fået flere kvinder til at få det dårligt med dem selv. Jeg kan faktisk ikke forestille mig andet i dag. Robyn Lawley går måske under modelbranchens kategori som “plus size,” men helt ærligt.. Der er altså intet plus size over hende. Hun er smuk. Hun er lige så smuk som hun ville være, hvis hun rent faktisk var plus size..

Du er smuk og du er ikke bare et label. Husk det nu.

cosmo-plus-size-comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>